SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Türkiye Yol-İş Sendikası tarafından Trabzon’da açılan Yol-İş Holiday Hotel faaliyete girdi. Çarşı Mahallesi Uzun Sokak’ta açılan otel Yol-İş Sendikası’nın, Didim ve Adana’nın ardından Türkiye’de 3. Oteli oldu. Tanıtım için otelde basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Türkiye Yol İş Sendikası Otel ve Sosyal Tesisler Genel koordinatörü Derviş İşçi, “Otelimizi Trabzon’da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda ruhsat işlerimizi yapıyoruz. Tüm ruhsatları aldıktan sonra hizmet vereceğiz. Otelimizi merkez kasasına ihtiyaç duymadan ayakta tutmaya çalışacağız” dedi.

123 YATAK KAPASİTELİ
İşçi, “Deneyimli kadrosuyla yıllardır Didim The Holiday Resort Hotel ve Yol İş Holiday Adana Hotel’de konuklarını ağırlayan otellerimiz aynı titizlikte ve kalitede hizmet anlayışına Yol İş Holiday Trabzon Hotel çatısı altında sunmaya hazır. Şehir merkezinin en gözde yeri olan Uzunsokak’ta bulunan otelimiz, havalimanına 7, sahile uzaklığı ise 750 metredir. Tesisimiz 51 standart, 1 engelli, 3 delüxe, 9 süit, 1 king süit olan toplamda 65 oda ve 123 yatak kapasitelidir” diye konuştu.

GÜÇLÜ BİR SENDİKA
Yol-İş Sendikası Trabzon 2 Nolu Şube Başkanı Harun Erndoğan ise, “Türkiye Yol İş Sendikası güçlü bir sendika. Bizim personellerimize biz şube başkanı olarak yer bulmada müthiş bir sıkıntı çekiyorduk. Bunu bir nebze de olsa Yol-İş sendikamız güzel bir otel yaptı. Yer buladan inşallah bundan sonra sıkıntı yaşamayız” ifadelerini kullandı.

TRABZON’A ÖNEM VERİYOR
Trabzon Yol – İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli “Şuna da Türkiye’de en büyük işçi sendikalarından, federasyonlarından biridir. Lokomotif federasyondur. 1963 yılında kurulmuştur. Trabzon’a hizmeti bu ilk değil. 30 Nisan 2016 yılında okul kazandırarak ilki yaptı. Trabzon’a verdiği önemi de gösterdi. Bunun akabinde yine böyle bir tesisin Trabzon’a kazandırıvlması bizi haliyle mutlu ediyor” diyerek şöyle devam etti:

HAYALDİ GERÇEK OLDU
Yol-İş Sendikası burada üyelerine en iyi şekilde hizmet verecek. Otelin yönetimi tamamen sendikamızın şubelerinden bağımsız olarak yürütülecektir. Bizim sendika olarak sadece manevi katkımız bu otele olacaktır. Biz STK olarak üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Bu da işin güzelliği oldu, tacı oldu. İnşallah daha iyi olur, daha güzel olur

Editör: Haber Merkezi