Yapılan denetim ve kontrollerde, 4 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet kuru sıkı tabanca, 7 adet fişek, 3 adet delici kesici alet, 4 kök hint keneviri, 2,3 gram skunk esrar, 390 paket kaçak sigara, 14 litre kaçak içki ele geçirildiği bildirildi.

Fuhuşla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde “1 Fuhuşa Teşvik, Aracılık, Yer Temin Etme” olayı ile ilgili 2 kişinin yakalandığı bildirilirken 15 kadın hakkında ise kabahatler kanunundan işlem yapıldığı bildirildi. 

FINDIKLARI ÇALDI, SATTI POLİSE YAKALANDI
Meydan’da meydana gelen bisiklet ve motosiklet hırsızlığı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonrasında ise 1 motosiklet ele geçirilerek sahibine teslim edildiği kaydedildi.  Açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalınıp satılan fındıkların parası olan 390 TL’de ele geçirilerek sahibine teslim edildiği belirtildi.  

ARAMA KAYDI OLAN 38 KİŞİ 
Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 38 kişi yakalanırken, kaybolduğu bildirilen 3 kişinin ise bulunduğu ifade edildi.  

DİLENCİLER TOPLANDI 
Emre aykırı davranış, dilencilik, sarhoşluk ve diğer kanunlarla ilgili olarak 8 şahsa kabahatler kanunundan işlem yapıldığı kaydedilirken, 

239 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM 
Kasten Yaralama, Taksirle Yaralama, Tehdit, Kayıp Eşya, İş Kazası, Hakaret, Mala zarar Verme, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, Evden Hırsızlık, İntihara Teşebbüs, Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Açıktan Hırsızlık suçları başta olmak üzere 73 olayın aydınlatıldığı ve 239 şüpheli hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi