Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akçaabat-Trabzon yolunun 44-46. kilometreleri Beşirli Spor Kompleksi mevkisindeki bağlantı yolunun Trabzon-Akçaabat yönündeki şeritlerinde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yol, bugün ve yarın trafiğe kapatılarak, ulaşım devlet yolundaki Akyazı Tüneli güzergahından sağlanacak. 

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları yönünde sağdan iki şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım soldaki iki şeride yönlendiriliyor. 

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerinde (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle Balıkesir yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşıma karşı şeritten iki yönlü izin veriliyor. 

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne ve stadyum kavşakları 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları yapıldığından sağ taşıma yolunun 1. şeridi (Mersin-Çeşmeli yönü) trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım 2. ve 3. şeritlerden veriliyor. 

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü 1 ve 2, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek. 

Editör: Haber Merkezi