SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İYİ Parti ile sürdürülen ittifak görüşmeleri üzerine konuştu. Hacısalihoğlu, “İttifak konusunda Trabzon’da bir kriz söz konusu değil. Genel merkezlerin aldığı karar neticesinde ilçe adaylıkları için İYİ Parti ile görüşmelerimiz sürmekte” dedi.

ADAYIMIZ AKYÜZ
Ortahisar Belediye Başkan Adaylığı için ittifakın CHP’nin adayını destekleyeceğini belirten Başkan Hacısalihoğlu, “Yaptığımız görüşmeler sonucunda Ortahisar Belediye Başkan Adaylığı için İYİ Parti bizim adayımızı destekleyecek. Adayımız da Salih Akyüz olacak” diye konuştu.

AKÇAABAT VE YOMRA
Başkan Hacısalihoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Diğer ilçeler için de İYİ Parti ile ittifak görüşmelerimiz devam ediyor. İlçeler üzerinde büyük oranda anlaşma sağladık. Akçaabat ve Yomra Belediye Başkan Adaylıkları için henüz bir sonuca ulaşamadık. Bu ilçeler için de kısa sürede görüş birliğine varılacaktır.”

Öte yandan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “İlçeler için tek tek pazarlık yapamayız. Bütün ilçeler konusunda görüş birliğine varılırsa Ortahisar’ı ancak o şekilde bırakabiliriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi