SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesi Sezai Uzay Caddesi’nde yaklaşık 15 gündür su çalışması yapan ekip, dün doğalgaz borusunu patlattı. Ekskavatörle su kanalı açan operatör fark etmeyince doğalgaz borusunu patlattı.

Mahalle sakinleri anında doğalgaz arızaya ve olası yangın durumuna karşı da itfaiyeye haber vererek olay yerini terk ettiler. Mahalle sakinlerinden nakliyecilik yapan Yavuz Yıldız, 15 gündür yolun da kapalı olmasına isyan ederken, “Bugün burada facia yaşansaydı sorumlusu kim olacaktı” dedi.

İŞ YERİMİ AÇAMIYORUM
Değirmendere Mahallesi Sezai Uzay Caddesinde esnaflık yapan Sebahattin Akyol, su çalışması nedeniyle 2 haftadır dükkanını açamadığını belirterek, “Burada yaklaşık 15 gündür çalışma yapılıyor. Yolumuz kapalı. Mağdur durumdayız. Biz hizmete asla karşı değiliz. Plansız programsız yapılan çalışmaya karşıyız. 15 gündür yol kapalı olur mu? Çalışma nedeniyle burada tezgahımı açamıyorum. Sadece ben değil ailecek ve cadde de bulunan 50 esnaf kardeşim de mağdur durumda” diye konuştu. Mahalle esnafları yetkililere seslenerek, bir an önce çalışmanın bitirilmesini istediler.

Editör: Haber Merkezi