SONNOKTA MERYEM AKGÜN - Trabzon’un Arsin İlçesi Çiçekli Mahallesinde yaşanan husumet şaşkınlık yarattı. İki komşu arasında yıllara dayanan anlaşmazlık gün geçtikçe şiddetini artırarak devam etmiş. Mağdur olduğunu iddia eden Resul Bektaş, kapı komşusuyla yaşamış olduğu problemi şu sözlerle anlattı: “10 yıl önce her şey başladı. Kapı komşularım hayvan bakıyordu. Fakat bu hayvanlar nedeniyle düzenim bozuldu. Koyunların dışkıları ve etrafta oluşan sinekler nedeniyle rahatsız oldum.”

EVİMİ BASTILAR, DARP ETTİLER
Bektaş, “Koyunlar nedeniyle yemek yiyemez, uyuyamaz olduk. Bu durum için Çevre Sağlığına şikayette bulundum. Çevre Sağlığı da gerekeni yapınca aramızda husumet doğdu. Şimdi yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bana kumpas kurdular. Çünkü kaçak hayvan kesiyorlar. Bu durumu şikayet edeceğimi bildikleri için daha önceki öfkeleri nedeniyle de iki sefer evimi bastılar, beni ve ailemi darp ettiler, arabamı hurdaya çıkardılar” dedi.

CAN GÜVENLİĞİM YOK
Bektaş, “Yaşanan olaylar sonrasında Jandarmayı aradım, karakola, savcılığa şikayette bulundum. Şimdi can güvenliğim yok. Evime gidemiyorum, bir haftadır sokaklarda kalıyorum. Bana bu durumu yaşatan Çiçekli Muhtarı Halil Küçük ve ailesidir. Beni oturduğum yerden çıkarmaya çalışıyorlar. Her şey planlanmış durumda, yolumu kesiyorlar. Evime gidemiyorum, mağdurum. Yetkili kişilerden, güvenlik güçlerinden can güvenliğimi sağlamalarını istiyorum” diye konuştu.

MUHTAR İDDİALARI REDDETTİ
İddiaların muhatabı Çiçekli Mahallesi Muhtarı Halil Küçük ise hakkındaki iddiaları kesin bir dille reddederek, “Böyle bir şey asla söz konusu değil. İki kapı komşusu arasında yaşanan kavgada muhtar sıfatım nedeniyle durum bana bildirildi. Ben de olay yerine giderek uzlaşı sağlamaya çalıştım. Zaten durum güvenlik güçlerine intikal etmiş durumda. Benim böyle bir olayda taraf olmam mümkün değil. İfade ettiğim gibi sadece muhtar olmam hasebiyle ayırmaya gittim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi