SONNOKTA SÖNMEZ ÇAK - Trabzon'un Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu Mahallesi Öğütlü Mevkiinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. İşadamı Mustafa Voyvot önceki gün akşam saatlerinde iş çıkışı ekmek teknesi exavatörü ile 61 K 0618 plakalı taş kamyonunu her zaman ki yerine park etti.

Sabah yeni işine gitmek amacıyla araçlarını almaya gelen İşadamı Mustafa Voyvot yerlerinde olmadıklarını farketti. Konuyla ilgili görüştüğümüz Voyvot, “Gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler geride hiçbir iz ve işaret bırakmadan taş kamyonumu ve exavatörümü alıp kayıplara karıştılar. Durumu jandarmaya bildirdim. Şimdi jandarma ekipleri her yerde hırsızları arıyor” şeklinde iddiada bulundu. 

Konuyla ilgili Esiroğlu Mahallesi Muhtarı Temel Aydın, “Mustafa Voyvot adlı arkadaşımız kamyon ve iş makinasının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce geride iz bırakılmadan yerlerinden çalınıp kayıplara karışıldığı iddiasıyla mahallemizdeki jandarma karakoluna şikayette bulunmuştur. Maçka İlçe Cumhuriyet Savcılığı yaşanan bu olayla ilgili olay yerinde gerekli incelemeyi yapmıştır” dedi.

Editör: Haber Merkezi