SONNOKTA ŞÜKRAN ATALAR - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesi Üniversite Mahallesi’nde 5 bin 653 metrekare alan üzerine, 4 milyon liraya yapılan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek spor temalı parkı; yapımının tamamlanmasının üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen hala hizmete açılamadı. Yıllardır hizmete açılması beklenen parkın içinde bulunduğu durum ise yürek sızlattı.

OTOPARKI TANZİM DEPOSU
Proje kapsamında yapılan ve ihaleyi kazanan firmadan teslim alınmasından itibaren hiç kullanılamamış olan kapalı spor salonu, iki adet jimnastik salonu, bir adet squash salonu, sauna, otopark ve kafeteryanın bulunduğu binanın duvarları adeta dökülüyor. Kullanılabilir duruma gelmesi için tadilata ihtiyacı olan binanın otoparkı ise tanzim satış ürünlerinin deposu olarak kullanılıyor.

ZORLUOĞLU TALİMAT VERDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya üzerinden Spor Temalı Park’ın açılmasını isteyen gençlerin çağrısı üzerine yatırımı yerinde incelendi. Parkın bir an evvel tadilatının tamamlanarak hizmete açılması talimatını veren Zorluoğlu, yatırımın kilitli olan kapılarını da açtırdı. Yatırım ve tadilat için harcanacak para ise kamu zararı olarak değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi