SONNOKTA YADİGAR AYGÜN - Trabzon Dil Okulu Eğitim Danışmanı Canan Veziroğlu İngilizce eğitim sistemi ve güncel eğitim sistemi, hakkında verilen eğitimleri anlattı. Veziroğlu, Trabzon Dil Okulu’nda verilen eğitimlerin güncel eğitim sistemini takip ederek yeni sınav sistemine uygun eğitim programlarına uygun öğrenci nasıl yetiştirilmesi gerektiğinden bahsetti. Alışılagelmiş metotların dışına çıktıklarını belirten Veziroğlu, “Güç Bilgiyle Kazanılır ilkesiyle yola çıktık. Tecrübeli ve idealist kadromuzla birlikte yenilikçi, ilkeli ve disiplinli olarak eğitime alışılmışın dışında 6-8 kişilik sınıflarda modern altyapımızla hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

ÖĞRENMENİN ZEVKLİ HALİ
Veziroğlu sözlerine şöyle devam etti: Öğrenmeyi stresten ve baskıdan uzak uzaklaştırıp, zevkli hale dönüştürerek başarılara imza atmak istiyoruz. Öğrencilerimizin özgüvenini artırarak öğrenme arzularını güçlendiriyoruz. Sıkılmadan eğlenerek ve yaşayarak öğrenmeyi ilke edindik. En iyi eğitimim VIP sınıflarımızdan uygun fiyatlarla kaynak sıkıntımız, olmadan öğrenciye hizmet sağlıyoruz. Kişiye özgü tasarlanmış programlarımızla başarıya ulaşmak istiyoruz.

ÇAĞIMIZIN GEREKLİLİĞİ İNGİLİZCE
İngilizceyi yanlış algılayıp yanlış öğreniyoruz. Karşılıklı iletişime geçtiğimizde iletişim kuramıyoruz. Kendi dilimizi öğrenirken gramere takımadan öğreniyoruz. İngilizcede ise ilk olarak grameri öğretmeye çalışıyoruz dolayısıyla öğrenme sınırlı kalıyor. Görsel, işitsel, olarak eğitimler veriyoruz. Kurumuzda, İngilizce bilen insanlara, İngilizce konuşarak pratik geliştiriyoruz. Sınıflarımızda sayı az olduğundan çocuğun öğrenmesi daha kolay ve etkili oluyor. İngilizce dünya dilleri arasında kabul görmüş bir dil ilk olarak İngilizcenin önemini çocukların fark etmesini sağlıyoruz. Çağın gerekliliklerinden bir tanesi İngilizce.

KİŞİYE ODAKLI EĞİTİM SİSTEMİ
Uzman eğitim kadromuzla, Milli Eğitim’de çalışan hocalarla birlikte değişen eğitim sistemine uygun olarak çocuklarımızı sınavlara hazırlamak hedefimiz. Güncel eğitim sistemini takip ederek buna göre adımlar atıyoruz. En etkili en doğru en hızlı şekilde nasıl öğrenilir buna odaklanarak eğitim kadromuzu oluşturduk. Çocuklarımıza her türlü eğitim olanağını sunurak önlerine ne çıkarsa çıksın bunları atlatmaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Güçlü nesiller başarılı çocuklar yetiştirmemiz için güçleneceğiz. Sistem odaklı eğitimden çıkarak çocuk odaklı bir eğitim anlayışına geçtik. Sürekli eğitim sistemi değişiyor ama kişiye odaklı eğitim anlayışıyla beraber daha nitelikli eğitimler veriliyor.

HER YAŞA UYGUN DİL EĞİTİMİ VERİLİYOR
İşletme Ortağı Remzi Yazıcı, verilen eğitimleri sıraladı: “Öğrenci koçluğu yöntemiyle her çocukla özel olarak ilgileniliyor. Koçlarımızla birlikte birebir çocukları takip ederek, daha iyi eğitim veriyoruz. Hayatı programlamayı zamanı etkili kullanmayı öğretiyoruz. Çocuk nerelerde hata yapılıyor bunlar sürekli takip edilerek eğitim programını ona göre veriyoruz. Her sınıfa yönelik dil eğitimi veriyoruz. Çocuk dil okulları, interaktif dil programları, 4,5,6,7, sınıflara etüt programları, Lise etüt programları, genel İngilizce, hazırlık programı, LYS5, TYT Matematik kursu YDS, TOEFL, Avrupa Birliği Dil Yeterlilik normlarına uygun eğitimler veriyoruz.”

Editör: Haber Merkezi