Polis Akademisi Başkanlığı Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 21. Dönem Mezuniyet Töreni dün büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Maçka Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah kınalı, polis adaylarının eşleri ve daha pek çok ismin katıldı.

BAYRAĞA SAHİP ÇIKACAKSINIZ
Vali Yücel Yavuz törende yaptığı konuşmasında “Sizler ülkemizde güven ve huzuru sağlayan kurumlardan biri olan Türk Polis Teşkilatına bugün itibariyle katılıyorsunuz. Sizler birçok sınavdan geçerek Polis Eğitim Merkezi’nden çok iyi eğitimler aldınız. Vatanına, milletine, ezanına bağlı kahraman evlatlarımız olarak görevinizi en iyi şekilde yerine getirip ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağınızı biliyoruz” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Konuşmanın ardından Vali Yavuz, diplomalarını alan 311 polis adayından dereceye girenlere ödüllerini verdi. Mezuniyet töreninde 21. Dönemi birincilikle tamamlayan Sinan Albayrak yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı. Tören mezun polislerimizin yemin etmesi ve geçit töreni ile sona erdi. Yemin ve geçiş töreni sırasında polis adaylarının aileleri duygusal anlar yaşadı.

Editör: Haber Merkezi