SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Trabzon'da Boztepe Durak Başkanı Hüseyin Turgut Aydın, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.  Burada konuşan Aydın, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının kamuoyunda anılma şeklinin kendilerini üzdüğünü ifade ederek, “Son zamanlarda şoförler odasının ve Camiamızın içinde bulunduğu durumdur. Kamuoyunda usulsüzlük, yolsuzluk, görevden alınmalar, istifalar gibi birçok nahoş, üzücü olaylarla anılması biz şoförler odası üyeleri ve Trabzon halkını derinden yaralamaktadır” dedi.

900 BİN TL BUHAR OLDU
Kendisinin sadece mevcut Başkan Turan Altuntaş’ı şikâyet ettiğini belirten Aydın, “Gelen müfettiş ve Cumhuriyet Başsavcılığın yaptığı araştırmada Turan beyin bu usulsüzlük ve yolsuzluğu tek başına yapmadığını ortaya koyduğu için soruşturmaya Genel Sekreter arkadaşımıza da dâhil etti.  Trabzon şoförler Odasına bağlı sürücü kursumuz vardı. 140 mevcutla her ay hizmet vermekte. Sürekli kar eden kuruluş.  Trabzon Şoförler Odasının kasasından 800-900 bin TL para aktarıldı. Para buradan buhar edildi. Bunların tespitlerini müfettişler ve savcılık yaptı. Biz savcılığın kararını bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

YÖNETİM İBRA EDİLMEMELİ
Projelerini açıklayan Aydın, “Esnafımızın iliklerine kadar işlemiş bütün sorun ve sıkıntıları, biliyor ve yaşıyoruz. Bu problemlerin çözümü için hep birlikte tek yürek tek yumruk istişareyle sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunarak kendi bilgi ve birikimimizi sizlerin bilgi ve birikimleriyle harmanlayarak ortak çözümler üreteceğiz.  Kalp kırmadan, alnı ak, başı dik bir yönetimle hep birlikte odamızı yöneteceğiz. İnşallah. Bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için bugün adaylığımı açıklıyorum.  Birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür” dedi.  Aydın ayrıca üyelerden 7 Ocak’taki genel kurulda mevcut yönetimin ibra edilmemesi yönünde oy kullanmalarını istedi.

Editör: Haber Merkezi