Trabzonlu bir youtuber olan Halil Bekar Show Me Turkey (Bana Türkiye'yi Göster) serisinin 2. videosunda memleketi olan Trabzon'u tanıttı. 

7'den 70'e izleyenlerden büyük beğeni alan video için oldukça olumlu yorumlar yapıldı.  

Videoyla ilgili açıklama yapan Halil Bekar  "Türkiye'yi elimden geldiğince Dünyaya tanıtmaya çalıştığım seri olan Show Me Turkey (Bana Türkiye'yi Göster) serisinin ikinci videosu olan Trabzon'u sonunda sizinle paylaşabiliyorum. Bildiğiniz üzere Show Me Turkey serisini elimden geldiğince devam ettirmeye çalışıyorum. 

Amacımı biliyorsunuz Türkiye'yi Dünyaya hakettiği şekilde göstermek ve tüm bu güzelliklerimizin ve değerlerimizin uluslarası platformlarda farkına varılması. Kendimizi ne kadar iyi ifade edersek o kadar iyi anlaşılacağımızı düşünüyorum. 

Show Me Turkey bir video değil bir fikir aslında. O yüzden Bu sayfayı da ülkeyi dünyaya tanıtmak isteyen insanlar için açtım. Umarım bu fikir de gelişir ve güzel bir topluluk olur. 

Ülkemizi Dünyaya tanıtma fikrini benimle benimseyen ve çalışmalarıma destek veren Vestel ve Trabzon İl Kültür Turizm Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Editör: Haber Merkezi