SONNOKTA HABER MERKEZİ - Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Altınışık, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulunarak bu konuda proje geliştirdiklerini söyledi. Altınışık, “Madde bağımlılığı noktasında en önemli faktör aile. Her şey orada başlayıp orada bitiyor. Bizler Trabzon Ülkü ocakları olarak her üye arkadaşımızın evine gidiyoruz. Hem onlarla tanışmak hem de kendimizi tanıtmak için bunu yapıyoruz. Güzel geri dönüşler de alıyoruz. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında tüm ilgilileri ile görüşüp bir proje gerçekleştirdik. İçerisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet, İl Gençlik ve Spor, Trabzon Barosu, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün olduğu bir heyetle gençliğe en kolay ulaşan bir yapı olarak bu işin üzerine gideceğiz. İşi ehline verip, Valilik onayı ile gençlere bu konuda bilinçlendireceğiz” dedi.

BATAĞIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ
Trabzon’un maddi ve sosyal olanak bakımından geri kalmış mahallelerinde Ülkü Ocakları olarak her noktasına hakim olduklarını kaydeden Altınışık, “Bu yerlerdeki idarecilerle de sürekli görüşüyoruz. Biz bu uyuşturucu bağımlığı konusunda ne yapabiliriz gençliği bu bataktan nasıl kurtarırız, ya da bu batağın önüne nasıl geçeriz diye düşünüyoruz. Buna aileden başladık, tüm kente yayacağız. Ortahisar Belediye Başkanımız bize bu konuda tam destek verdi. “Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi. Bizler de Ülkü Ocakları olarak gençliğe örnek olacak uygulamalar yapıyoruz” diye konuştu.

NİYETİMİZ HALİS
Altınışık sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi 40 gencimizi belirleyip, bunları spor tesisleri ile buluşturup, hangi spor dalına yetenekleri varsa o alanda ilerlemelerine yardımcı olacağız. Yeter ki gençlerimiz sporla buluşup her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalsınlar. Ülkü Ocakları Trabzon’da adından bahsettirecek, farkındalık yaratacak, göstermelik, günü kurtarmak için değil geleceği kurtarmak için adımlar atacak. Devamı gelecek, önümüzü açacak gençliğimize sürekli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençliğe çok güveniyoruz ve doğru yönlendirilirse yarının bugünden daha iyi olacağına inanıyoruz. Niyetimiz halis.”

Editör: Haber Merkezi