Türkiye’nin pek çok ilinde bir araya gelen Vosvos tutkunları Oldbeetle61 grubunun önderliğinde ilk kez Trabzon’da bir araya geldi. Vosvos sevdalılarının Düzköy’e bağlı Haçka Yaylası Kamena Şenlik Alanı’nda gerçekleştirdikleri buluşmada 40 araçla birlikte 130 kişi gönüllerince vakit geçirdi.

Haçka Yaylası’nın muhteşem manzarası, temiz havası ve eşsiz doğası arasında gerçekleşen kampta vosvos severler birbirleri ile kaynaştı. Etkinliğe Trawos, Samvos, Vosvosordusu, Fatvos, vosclub55 ve Artvin vosvos grubundan oluşan 7 farklı vosvos kulübü de eşlik etti.

Oldbeetle61 Grup Başkanı Enis Ateş, “Her yıl Ordu ve Samsun’da geniş çaplı yapılan etkinlikleri bundan böyle Trabzon’da da yapacağız. Bizim grubumuz Türkiye’de en genç grup ve en yenisi. Kampımıza eş ve ocukları ile birlikte gelen arkadaşlarımız çok memnun kaldılar. Trabzon’da ilk kez yaptığımız etkinliğimizi bundan böyle geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bu etkinliğinden düzenlenmesinde bizlere her türlü desteği sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne, Düzköy Belediyesi’ne ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi