Trabzon'da bugün Erdoğdu Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğdu istikametinden Tanjant Yolu istikametine gitmekte olan İshak Karabina (25) yönetimindeki 61 HK 229 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Elif Cabri (35) yönetimindeki 61 TK 910 plakalı otomobil ile çarpıştı. Dikkatsizlik sonucu meyadan gelen kazaya 61 D 0127 plakalı dolmuş da karıştı. Kazada İshak Karabina'nın kullandığı araç yan yatarken, kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edilirken, kazada bayan sürücü Elif Cabri, kızı Gülsüm Cabri (9) ve kayınpederi Kenan Cabri (66) ile diğer araçta bulunan İshak Karabina ve Zafer Bayraktar (28) Vegabet yaralandı. Yaralılar, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, ambulansla hastaneye kaldırılan anne ve kızın büyük şok yaşadıkları gözlendi. Anne Elif Cabri, sağlık görevlilerinden kızına iyi bakmalarını isterken, Gülsüm Cabri'nin de sürekli "Anne" diye seslendiği gözlendi.

Öte yandan devrilen araç polis ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile kenara çekilirken, yola dökülen yakıt ise itfaiye ekipleri tarafından suyla temizlendi. Trabzon'un en büyük mahallesine ulaşımı sağlayan Erdoğdu yolunda yaklaşık 1 km'lik uzun araç kuyrukları oluşurken, ulaşım 1 saat süren aksamanın ardından normale döndü.
Editör: Haber Merkezi