Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ilçesindeki yatırımlarla ilgili Ankara’ya çıkarma yaptı. Başkent’te ulaşım sorunu masaya yatarken güneyden geçecek bir yol için görüş birliğine varıldı. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Ekim, “Pulathane Bulvarı’nın tamamlanmasını ve uzun vadede güneyden geçecek bir yolun yapılması gerektiğini görüştük” dedi.

SANAY SİTESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Projesi konusunda TOKİ ile istişare yaptıklarını da söyleyen Ekim, “Düzköy Vadisi’nde yapılması planlanan Küçük Sanayi Sitesi Projesi üzerinde incelemelerde bulunduk. Proje üzerindeki detayları görüşerek son aşamaya geldik. Sanayi Sitesi alanının imar planına işlenmesi sonrasında TOKİ Başkanlığımız kamulaştırma çalışmalarına başlayacak ve kısa vadede Akçaabat’ımıza Küçük Sanayi Sitesi’ni kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

SOYLU DESTEK VERDİ
Ekim: “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan Söğütlü Kültür Merkezi Projesi’nin hayata geçmesi noktasında destek aldık. Proje yatırım planına alınarak Ağustos ayı içerisinde ihale edilecek. Gençlik ve Spor Bakanımız ile de Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu yapılması noktasında istişarelerde bulunduk.”

Editör: Haber Merkezi