CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun yaptığı açıklamada,Yaşadığımız 31 Mart 2019 yerel seçimde halkımızın tercihini hazmedemeyerek sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na,şehit evladımızın cenazesinde planlanan linç girişimini Trabzon’da bir bütünlük içerisinde Millet İttifakı  ve demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile bir bütünlük içerisinde kınamamızdan sonra ağır hakaretlere maruz kalmamızı hayretle izlemekteyiz.Linç girişimini saldırıyı Trabzon da överek halkımızı kin ve nefret duyguları ile birbirine kırdırmaya çalışanların kimisi insan sağlığı ile doğrudan ilintili bir yüce mesleğin mensubu Yani doktor kimileri gazeteci olduğu sanılan aymazlar.

İktidara yalakalık yaparken şunu bilmeliler genel başkanımıza en ağır hakaretleri üstelik annesi üzerinden yaparak toplumun sinir uçları ile oynayarak sabır sınırları ile oynamaktadırlar. Herkes önce aynaya bakmalıdır kendisini görmelidir aylarca halkımızı aldatanları biliyorlar çünkü.Bildikleri halde bilmemezlikten geliyorlar.

 Habur,Oslo unutulmadı,Barzani yi parti grup toplantılarına davet edenler unutulmadı,Barış getireceğiz diye halkımızı çözüm süreci ucubesi ile aldatanlar unutulmadı,Dolmabahçe unutulmadı,aldatıldık dediler neden bir satır yazamadınız, ar damarı çatlayanlar yoksa kaleminiz kilit altındamıydı?

Şimdi sosyal medyadan yazıyorsunuz Ve Trabzon da seçim öncesi sürdürülen algı operasyonlarının meyvelerini toplamaya çalışıyorsunuz ama nafile . Attığınız tüm paylaşımlar elimizde korktunuz silmeye kalktınız,biliyorsunuz ki keskin sirke küpüne zarar.

 Trabzon'un sağlam zeminini ayaklar altından kaydırmaya gücünüz yetmeyecek had bilmezler hangi meslek disiplininden olursanız olun yarınlarda utançlarınız ile başbaşa kalıp çocuklarınızın yüzüne bakacak haliniz kalmayacak, Ekrem İmamoğlunu boy hedefi gösterip genel başkanımıza şehit cenazesine sorarak git diyenlerle aynı zihniyette oldukları açık ve nettir.

 Şunu bilsinlerki hak hukuk adalet söylemimiz boş yere söylenmemektedir.Türkiye cumhuriyeti devleti hukuk devletidir ve Trabzon da da  savcıları Ve hakimleri görev başındadır.Haddini bilmeyenlere hadleri hukuk yolu ile bildirilecektir.

Editör: Haber Merkezi