SONNOKTA ŞÜKRAN ATALAR - Trabzon'da ve Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Vakfıkebirliler Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk’ün sunumuyla gerçekleştirilen yemekte, ‘Vakfıkebirliler Buluşuyor’ sloganıyla ikinci kez bir araya geldi. Geniş bir katılımla gerçekleşen dayanışma yemeğine Türkiye’nin dört bir yanından ve ilçeden gelen iş adamları, meslek büyükleri, sanatçılar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Vakfıkebirliler derneklerinin yöneticileri ile Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta katıldı.

NİYETİMİZ HALİS
Gerçekleştirilen buluşmanın Vakfıkebirlilerin birbirine kenetlenmesini sağlama amacı taşıdığını vurgulayan Şentürk, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Vakfıkebirlilerin birliğini beraberliğini pekiştirmek, daha da ileriye taşımak maksadıyla buradayız. Vakfıkebirlileri bir arada tutacak, birbirinden haberdar edecek bir oluşumun meydana getirilmesi için buradayız. Niyetimiz halis, gayemiz birlik, düşüncemiz muvaffakiyet, sonuç da inşallah hayırlı olacaktır. Bu yoldaki kararlılık ve arzumuz sizlerin de desteğiyle devam edecek inşallah. Yol haritamızı birlikte çizeceğiz, engelleri birlikte aşacağız. Külfete hep birlikte omuz vereceğiz. Aramızdaki hoşgörü ortamını örnek teşkil edecek hale getireceğiz. Aramızda çok kıymetli değerlerimiz var. Biz bu değerlerimize sahip çıkacağız. Bu yemekle sadece aynı sofrayı değil aynı hoşgörüyü de paylaşacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”

YARDIMCI OLACAĞIZ
Büyüklimanve Çevresi Kalkındırma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erkan Bak ve Vakfıkebir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zülkif Çavdar’ın da katıldığı dayanışma yemeğinde Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta da bir konuşma yaptı. Balta, etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bugün burada toplanan arkadaşlarımız ilerde dernekleşme yolunda emin adımlarla yürümek istiyorlar bizlere düşen de onlara yardımcı olmaktır. Burada bir protokol konuşması yapmak istemiyorum. Ben Vakfıkebirli bir kardeşiniz olarak konuşmak istiyorum. Bu işler emek ister sevgi ister. Etrafımıza baktığımızda da Türkiye’nin her yerinde her sektöründe hizmet veren değerlerimizin bu sevgiyi, emeği ortaya koyduğunu görüyoruz. Biz de gereken desteği sağlayacağız” ifadelerine yer verdi. Vakfıkebirliler konuşmaların ardından gerçekleşen sohbet bölümünde düzenlenen programın amacına yakışır bir dayanışma örneği sergiledi.

Editör: Haber Merkezi