Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu gazetemizi ziyaret etti. Ustaoğlu’nun açıklamaları şöyle: “Trabzon’daki görevim süresince arkadaşlarımızın özellikle sorumlu medya hassasiyeti içinde yapmış oldukları haberlerden dolayı teşekkür ediyorum. Trabzon hepimizin. İlimizin imajına, vizyonuna, geleceğine katkı sağlamak adına yapılan her türlü hizmet çok anlamlıdır.”

ÇEKİM MERKEZİ
“Bölgemizin en önemli çekim merkezi olan Trabzon’umuzun önümüzdeki süreçte geleceği özellikle turizm sektörü ile şekillenecek. Şu an yaşadığımız süreç bunun bir göstergesi. Özellikle geleceği ağırlıklı olarak turizmle şekillenecek olan bu şehirde daha hassas davranılması gerekiyor. Çünkü belki dikkat edilmeden yapılan bir haber kamuoyunda farklı sonuçlar doğurabiliyor.”

HEP ÖN PLANDA
“Her birimizin 4. güç olarak gördüğü basınımızın da üzerine düşen sorumluluk noktasında gösterdiği hassasiyetin çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Çünkü Trabzon hep ön planda olan bir şehir. Her atılan adım ülkemizin gündeminde haber konusu olabiliyor. Biz de olumlu haberlerin çok daha ön planda olduğu bir Trabzon’umuz olsun istiyoruz.”

Vali Ustaoğlu, Bahadır Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bahadır ve yayın kurulumuz ile bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi