Daha bu hesaplar ortaya dökülmeden, 13 mart 2018’de yazdığımız “Trabzonspor talan edildi” başlıklı yazımızda, bugünleri görmüş (Görmek için de kahin olmaya gerek yoktu) ve şöyle demişti:

Kongre baskılarına uzun süre inatla direnen Muharrem Usta ve yönetiminin beklenmedik şekilde aldığı baskın seçim kararı doğrusu insanın aklına üç şey getiriyor.

Bunlardan birincisi, böylesine ani bir kararla kimseye kongre için çalışma ortamı bırakmamak ve yönetime taliplerin bir şekilde önünü keserek takviyeli kadro ile tekrar seçime girip devem etmek.

İkincisi ise, kişisel işlerini fazlasıyla gördüler. İlk önce reklamlarını yapıp ülke çapında tanınır oldular.

Daha sonra da özellikle Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor’a geldikten sonra icat ettiği üniversitesi için ne zamandır alamadığı ruhsatı aldı, büyüttü vs..

Ancak Trabzonspor için icat etmiş olduğu bir şey göremedik.

Üçüncüsü de kısa süre önce “Kasasına 1 lira bile girmiyor”’ dedikleri Trabzonspor için artık kendileri de feda edecek 1 kuruşu esirgediler, ya da gereksiz gördüler..

Biz bunları dışarıdan görürken, daha sonra Trabzonspor başkanlığına aday olacak olan Ahmet Ağaoğlu ise, şimdi belki de o ilgisizliğinin bedelini mi ödüyor?