Her Trabzonsporluya mutlaka kendi konumuna göre görevler düşmektedir...

Alınan sonuçların analizleri...

Gerek saha içi sonuçları gerekse de Trabzonspor’un içindeki sorunları tavan yapmışsa.

Bol kepçeden atmanın zamanı değildir...

En önemli konu Trabzonspor’u yoğun bakımdan servise çıkartmaktır ki...

Geride bıraktıklarımızın nedenlerini sebeblerini daha iyi analiz edebilelim...

Düşünmek lazımdır...

Bu kadar ağır borç altındaki Trabzonspor’un tabiki bazı olumsuzluklarla karşılaşaçaktır...

Kolay bir işmidir...

Yönetimlerde kararlılık esassa...

Eski yönetimlerin yaptıkları, attıkları imzaları, yaptıkları sözleşmeleri kim yok sayabilir? Şimdi muhatap kim mevcut yönetim.

Çoğu futbolcuların mukavelelerine bakıldığında insanın tüyleri ürperiyor...

Bir kulubün idam fermanı gibi imzalanan sözleşmelerin bir örneği hiç bir kulüpte bulunmaz iken...

Trabzon’un geriden Trabzonpor’unsa şehrin önünden gitmesi normaldir...

YÖNETİM NE YAPACAK?
Tabiki kulubün ali menfaatlaini önde tutaçak.

Bir futbolcu ne olursa olsun temsil ettiği camianın etik değerlerine saygının ötesinde, giydiği formanın neyi kimi nereyi temsil ettiğini adı gibi unutmayacak.

Takımının prensiplerine muhalif hiç bir eyleme kayıtsız kalmayacak.

Buna rağmen futbolcu hata yapar, yönetim affeder, teknik adam affeder. Bir olur iki olur, lakin öyle olaylar vardır ki parayla pulla ölçülmez

Trabzonspor Trabzon için itibarlı bir evlattır. Ona bu itibarı öncelikle yönetimleri sonrasında ise futbolcuları sağlar. Her takım içinde bu böyledir..

Yönetim yaşanan sürecin geçmişini de bilir geleceğini de. Takımın içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulmuştur ki halada öyledir...

Takım içindeki ahengin bozulmasına neden olan futbolcu kim olursa olsun her şey biryere kadar olduğu için yönetim sistemin çalışması için, yerinde bir karar vererek önceleri olan bu tatsız olayı bağlamıştır.

ZAMANLA HER KESİM YÖNETİM KARARINA SAYGI DUYACAKTIR
Bu ligde her takımda lider futbolcular her zaman vardı yine de olacaklardır.

Kulubü ile sorun yaşayanlarda olmuştur. Oysa Burak Yılmaz ve de kaleci Onur’un durumu farklıdır...

Geçmişe döndüğümüzde unutan bir toplumuz. Şota Trabzonspor’da farklı iz bırakan nadir futbolculardan bir tanesidir.

Trabzonspor hocalığından ayrılışının ardındaki gerçekleri dönemin yönetimi yerinde algılayıp o zaman karar verebilseydiler belkide Trabzonspor, tatsız bu konuya takılıp kalmayaçaktı. Futbolcu ne kadar çok zengin olursa olsun ne kadar skorer futbolcu olursa olsun....

Bir değil, binbir defa milli olsun... Asli vazifesi kulübünün fabrika ayarları ile oynamamalıdır. Dünyada hiç bir insan vaz geçilmez değildir.

Hala yönetim gelişen olayları açık seçik kamuoyu ile paylaşmıyorsa en doğrusunu yapıyordur. Zira şu günler zor günlerdir en azından rakiplerinin ağızlarına alın çiğneyin diye sakız vermiyorlar. Çünkü külüp menfaatları önde geliyor..

FENERBAHÇE MAÇI KÖTÜ BİTERSE
Fatura kesmek için insan aranmamalıdır. Hiç bir şey değişmez. O olsaydı böyle olmazdı, bu olsaydı şöyle olurdu gibi söylemlere takılmadan bilmek lazımdır ki Trabzonspor etik değerleri ile buralara kadar gelmiştir. Camiasının ilkelerini çiğneyip geçen futbolcu ile maç kazanmaktansa onurlu bir şekilde mücadele ile kaybetmek daha elzemdir. Ki camia gelecek kuşaklara örnek teşkil edecek olayları bırakmasın. Karar doğrudur ki ileride yöneticilik yapacak olan genç yöneticilerimiz kulubün düzenine aykırı davranan futbolcular hakkında böyle kararlar alabilsin... Fenerbahçe maçı kötü biterse dünya yıkılmaz hoş yenmediğimiz takımda değildir..