Gün geçmiyor ki Trabzonspor sevenleri, arkadaşlarımız veya taraftarlar bugünlerde Trabzonspor yönetimine sitemlerde bulunmasın. En önemli beklenti veya istifham “Neden Transfer yapmadılar?” meselesi.

Biz bu sayfalarda Trabzonspor’dan elimize geçen haber ve bilgilerden sizlere sık sık aktarıyor, kulübün içerisinde olduğu kritik durumdan bahsediyoruz. Arkadaşlar unutmayalım ki Trabzonspor ne yazık ki geçen iki devrede maalesef çok kötü yönetilmiştir. Bu yönetim tarzı özellikle mali konularda ve hiçbir denge unsuru göz önüne alınmadan Allah ne verdi ise piyasaya açılınıp kulübün nerede ise yatak ve yorganına haciz gelecek duruma getirildi. O zamanlarda alınan oyunculardan serbest bırakılanlar Tolunay Kafkas’ına ve diğer hocalara varana kadar hep insanlar takıntı ile adeta düşüncesiz ce kovuldu.

Hiç biri “İleride ne olur?” diye düşünmedi. Bunların içerisinde sevdiğimiz güvendiğimiz arkadaşlarımızda olmasına rağmen ne yazık ki hepsi bir çuvalda yuvarlanıp gittiler. Bunca paralar beş para etmez, miadını doldurmuş, futbolda nerede ise dar-ül acezelik olmuş adamlara 3-4 milyon Euro’lar savrulmuş. Niye savrulmuş, acaba rakamlar doğru mu, gerçek mi, arada dümen düzen ve irtikâp var mı yok mu o da ayrı konu. Elbette insanlar bir takım şeyleri geveleyip duruyor sonuçta niyet ve tasarruf ne olursa olsun mal meydanda. Kulüp bu günlerde personel maaşlarını dahi ödeyemez durumda. Hal bu iken bu takımı ve kulübü bu şartlarda ayakta dahi tutabilen bu yönetici arkadaşları bu denli bunaltmak ve sıkıştırmaz insafa sığmaz. Her şeye rağmen kulüp bu derecede bu kadar dahi yürüyor ise büyük başarı onları yönetici arkadaşları kutlamak gerekir.

Elde yok avuçta yok. Allah’tan birkaç maç alıyorlar da bununla idare diyeceğim sanırım maç hasılatları bile hacizli.

Onun için bırakın adamları bu kadro ile hiç olmazsa sezon sonunu yapabildikleri en iyi derece ile kapatıp bazılarını da tekaüt edip mümkün olan en küçük yara ile gelecek sezona kendilerini atsınlar.

İşte her musibette bir hayır vardır derler ya. Belki de bu musibet bu takıma altyapıya yani bizim Trabzon’un gençlerine eğilmelerine(zorunlu da olsa) sebep olur. Bırakın bu transfer işini de bu kadro şimdilik kendisini taşıyabildiği kadar götürsün. Artık bu gemi daha fazla yük taşıyamaz bilesiniz.