Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada şampiyonluk yarışında ağır darbe alan Trabzonspor, taraftarlarını şaşırtmaya devam etti. Koronoavirüs öncesi ligi kasıp kavuran Fırtına, pandemi sonrası adeta başka bir kimliğe büründü. Her türlü karanlık oyunlara rağmen şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Trabzonspor, önce Alanya sonra Ankaragücü karşısından beraberlikle ayrılarak son 2 maçta 4 puan kaybetti ve son 5 haftaya girilirken büyük avantaj kaybetti.

'8.kuşatma', 'Motivasyonumuz yüksek, inancımız tam', 'O sene bu sene' dedik ama bazı etkenleri hesaba katmadık. Önümüzün kesilmeye çalışılacağını tahmin ediyorduk ama bu kadar açık şekilde üzerimize oyunlar oynanacağını hesaba katmamıştık. Her sene olduğu gibi bu sene de hakemler bu oyunda başrolü aldı. Trabzonspor'umuz son düzlüğe girilirken ince ince doğrandı. Buna kötü oyun, sakatlıklar ve rehavet de eklenince Fırtına 2 maçta etkisini kaybetti.

Bu yolda en büyük üzüntüyü ise şüphesiz bordo-mavili futbolseverler yaşadı. 10 sezon sonra şampiyonluğa bu kadar yakınken, 2 maçta kaybedilen 4 puan uykuları kaçırdı. Yönetime, teknik heyete ve futbolculara daima destek olan taraftarlar, Ankaragücü maçı öncesi de takımı Çömlekçi çıkışından stada kadar meşaleyle bir motivasyon olur düşüncesiyle uğurladı. Ama ne yazık ki beklentiler üzüntüye dönüştü.

Ankaragücü beraberliği şehri adeta karanlığa bürüdü. Belki her şey bitmedi, 5 maçta alınacak 15 puan daha var fakat bu oyun ve hakemlerle işimizin ne kadar zor olduğunu da bilmek gerek. Umutsuz asla değiliz. İnancımız devam ediyor. Çünkü Trabzonspor'un bu olmadığını biliyoruz. Gelecek hafta Galatasaray maçından alınacak bir galibiyet umutları yeniden güçlendirecektir. Şimdi toparlanma vakti, geçmişten ders alın ve size inananları mahcup etmeyin.

Editör: Haber Merkezi