Trabzonspor’un yetenekli ismi Abdülkadir Ömür, hakkındaki transfer iddialarına son noktayı koydu. A takıma yükseldiğinden bu yana ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin beğeniyle takip ettiği ve birçok Avrupa kulübünden transfer teklifleri alan futbolcu her zaman önceliğinin Trabzonspor olduğunu söyledi.

Doğup büyüdüğü şehirde, taraftarı olduğu takımda forma giymenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Abdülkadir, “Şimdi sırada burada başarılı olmak var” dedi.

Genç yetenek hayalinin Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu belirterek, “Geçen sezon çok iyi mücadele örneği ortaya koyduk. Şampiyon olabileceğimiz bir sezondu ama şanssızlıklar yaşadık. Yeni sezonda daha iyi bir performans ortaya koyup bu hedefe ulaşabileceğimize inanıyoruz. Tarihi yeniden yazabiliriz. Camiamıza bu mutluluğu yaşatmadan buradan gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. İnşallah bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

ELİM KOLUM BAĞLI
Daha öncede birçok kez Avrupa’da oynama hayali olduğunu açıklayan futbolcu bu düşüncesini yineleyerek, “Elbette bu hedefim daima var. Ama burada bazı başarılar elde etmek istiyorum. Burada başarı elde etmeden Avrupa’ya gitmek gibi bir durumum yok. Tabi burada kulübümün düşüncesi de önemli. Kulübümüz onay verdiği takdirde transfer görüşmeleri yapılabilir. Bizim elimiz kolumuz bağlı, kulüp 'git' derse gideriz 'kal' derse kalırız'. Hayalim burada başarılı olup daha sonra Avrupa’ya gitmek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi