Trabzonspor 42. Divan Genel Kurulu Kadir Özcan Gençlik Geliştirme toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu önemli açıklamalarda bulundu. 

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ GEREKMEKTEDİR 
"Kısa bir süre önce yönetimimiz seçildi. Bu güne kadar ki yönetimlerde bir değişiklik oldu. Raydan çıkmış bir treni tekrar raya oturmak için faaliyet göstereceğini herkesin yardımına ihtiyaç olduğunu ifade ettik. Aralık aynının sona kadar görev süresi olan fark edilmiş ve herkes tarafından tespit edilmiş sorunların çözümlenmesi gerekmektedir. Bu çizgi doğrutulsunda yapmaya çalışıyoruz bu arada bazılarınca çok takdirle karşıladım bazılarının düşüncelerine ters gelen uygulamalar olabilir bunlar işin doğasında var. Her yapılan Trabzonspor’un menfaati için yapılmaya çalışıyoruz. Ne kadar başarılı olacağız bunu bilemiyorum. Uzun tarihli geçmişten daha iyi bir duruma bu kulüp gelir. Eski başarılı olduğu günleri hep birlikte yaşarız"

DUVARA TOSLAMAYA 5 KALDI
"Kimseyi kandırmadan kulübün parası yoksa yok, transfer imkânı yoksa yok diyeceğiz, kulübün şartlar satılması gerekiyor diyeceğzi kimseyi ikna etmeden kandırmadan her dönem yönetimler camia adına görev yapar bu dönem biraz daha camia adına faaliyet yürütmesi gerekmektedir. Olan eksikleri yanlışları öğreterek mutlu olmaya çalıştık. Duvara toslamaya beş kaldı, geriye döndürebilir miyiz onun gayreti içerisindeyiz. Hepimiz yönetici başkan olabiliriz asla kurucu üye olamayız çünkü onları tarih yazdı tarihe geçtiler. Onlar kulübü kurdu bizde mutlu olduk. Onları tekrar saygı ve sevgi ile anıyorum"

HOCA TESPİTİ YAPILMIŞ DEĞİLDİR
"Hiç bir şeyin gizlenmemeye çalışacağını tekrar söylüyorum. Yapılmasını istenilenleri kulübe bildirin. Hoca görevden ayrıldı, beni tanıyanlar bilir hoca tespiti yapılmış değildir. Ama kamuoyunda birinin ismi yazılıyor üzerine yorumlar yapılıyor. Olmayan bir şey için buı kadar tartışırsak nasıl faaliyet gösterir bu yönetim. Olmayan bir şey için bu kadar konuşursak daha sonrası ne olur? Trabzonspor hepimizin herkesin konuşmaya hakkı vardır. Sevgimizi kulübün yararına kullanalım. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya özen gösterelim."

Editör: Haber Merkezi