Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son günlerde İngiliz devleri Liverpool ve M.City’nin transfer etmek istediği Abdülkadir Ömür ile Bundesliga’dan bazı kulüplerin peşinde olduğu Yusuf Yazıcı için net konuştu.

Ağaoğlu, Abdülkadir için Liverpool’dan resmi teklif almadıklarını söylerken “Ama o kalibredeki kulüplerden gelen teklifler var. Şuan biz oradan gelecek bonservis ücretini düşünecek durumda değiliz. Olaya ticari şekilde bakarsak bu oyuncuları en iyi takımlara pazarlamak zorundayız” dedi.

Ağaoğlu, “Bu oyuncularımız eğer Avrupa’ya gidipte kaybolmaları gibi bir risk varsa para uğruna bunu göze alamayız. Kendilerini yönledirme yapmamız dahi söz konusu olamaz. Onları her yönüyle hazır ve en iyi kulüplerde görmek istiyoruz. Yani bugün o gün değil. Daha da olgunlaşmaları lazım. Henüz Trabzonspor'a hizmetleri bitmedi. Daha iyi tanınmaları lazım. ‘Giderler oraya da ondan sonra oraya zıplarlar’ düşüncesinde asla olmayız. Biz onların fahri menajerleri olarak da hareket etmek zorundayız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi