Süper Lig’in 30.haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Trabzonspor sahadan 1-1’lik skorla berabere ayrılırken Bordo-Mavili Başkan Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu açıklamasında, “Talihsiz bir olaydı. Kimseye değmeden içeriye giren bir gol. O gol öncesi Ekuban’ın yan hakeme bir hareketi var. Ona bir bakarsanız orada çok komik görüntüler var. Yan hakem oyuna çok iyi sokuyor topu ama… Ara transfer döneminde düşünebilirim kendisini iyi oyuna sokuyor topu.

AKTÖRLER SAHNEYE GİRİNCE…
Canımızı çok sıkmadı demesem yalan olur. Aşağı yukarı bu sene üçüncü oluyor. Ankara’da ilk yarıda Beşiktaş maçında aynı şekilde Fenerbahçe maçında aynı şekilde. Hoş bir şey değil 2 puanı bırakmak. Canım yandı. Altını çizilmesi gereken şeyler var. Yöneticiler olarak çok güzel karşılandık. Aktörler aktör değildi. Aktörler sahneye girince seyirciye oynayınca tahrik edince. Çok affedersiniz kabadayılığa soyunduğu zaman seyirci tahrik olduğu zaman maçın içinden çıkılmaz hale geliyordu.

OTOBÜSDEN ADAM ALDIRMAK KİMSENİ HADDİ DEĞİL
Seyircinin oyuna dahil olmadığı ama maçın sonarında eski faktörlerden birinin hoş olmayan kabadayı vari beyanatı olmuş. Trabzonspor kulübünün otobüsünde adam aldırmak kimseni haddi değil. Analar daha doğruladı onları. Yapılmış yanlış bir şey varsa konuşulur. Ama tehdit edilemez. Karşılığını ağır şekilde görür. Şikayette bulunursunuz mercilere. Ne olduğunu tam da bilmiyorum ama gider otobüsün içinden adam olmaya kalkarsa çok farklı şeylerle karşılaşabilir. Analar öyle bir evlat doğurmadı”
ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi