Trabzonspor’da yönetimi Muharrem Usta’dan devralan Ahmet Ağaoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla açıklamalarda bulundu.

Bordo-Mavililerin yeni teknik direktörü konusunda açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Kamuoyunun son 15 gündür tartıştığı gündem maddesi, takımımızın hocasının kim olacağıydı. 8 Nisan öncesinde başkanın kim olacağı, sonrasında yönetim kurulu üyelerinin kim olacağı gündemdeydi. Bu kadar ismin speküle edilmesi, bu kadar ismin toplumun önüne çıkarılmasını doğru ve etik bulmuyorum. İsimleri gündeme getirilen antrenörlerin hepsi bir değer hepsi bir kıymet. O arkadaşlarımızın meslek gururları var, onurları var.

Bugün onları öne çıkarıp sonra istenmeyen insan ilan etmek bana göre bu arkadaşlarımızın kişilik haklarına yapılan saygısızlıklardan biri. İsimleri gündeme gelip de bizim gündemimizde olmayan isimlerden huzurlarınızda camiam adına özür diliyorum. Taraftara çok büyük saygım var ama teknik direktörü Trabzonspor yönetimi belirler. Onların menfaatleri doğrultusunda bu kulübü yönetiyoruz.

Bir kulübün başkanı günde binin üzerine rahmetli annesine ağır hakaretler ya da ailesinin işin içine karıştırılmasıyla karşılaşmamalı. Bizim kültürümüzde aile en kutsal varlıktır, ölüye rahmet okunur. Hiçbir menfaat gözetmeksizin bu kulübü yönetmeye talip olan insanların ölmüşleriyle hayattakileri hakkında hakaret etme hakkı kimse kimseye vermez. Bu kulübün en geç çarşamba veya perşembe günü hocası olacaktır.” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi