Trabzonspor yönetiminde hoca krizi çıktı. Ligde 6 maçta 5 puan toplayarak 18 sırada yer alan Bordo-Mavililer’de teknik patron Eddie Newton yönetim içerisinde krize neden oldu. Newton’un takımdaki geleceği için bir araya gelen yönetim kurulu, toplantıda teknik direktör değişimi konusunda bütün yetkiyi Başkan Ahmet Ağaoğlu’na vermişti. İngiliz çalıştırıcı ile yolların ayrılıp takımın başına yönetimin büyük çoğunluğu Abdullah Avcı’nın getirilmesi konusunda Ağaoğlu’na fikirlerini beyan etti.

Fakat Eddie Newton’ın idmanlara çıkmasının yanı sıra başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Avcı ismini bir türlü açıklamaması kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu. Dün ise Ağaoğlu yönetimini taca atarak bildiğini okuduğu bir karara imza attı ve İngiliz çalıştırıcı ile yola devam edeceklerini belirtti. Bu karar ise yönetim içerisinde buz gibi hava estirirken, büyük bir krize neden oldu.

Yönetim içerisinden Ağaoğlu’nun kararına tepki sesleri yükselerek, “Madem kendi bildiğini okuyacaktın, bizi toplayıp düşüncelerimizi neden sordun” sitemleri dile getirildi. Kasımpaşa maçı öncesi yaşanan bu kriz ise Trabzonspor’da taşların yerinden oynatacağına benziyor. İşlerin kötü gittiği Bordo-Mavili yönetimde Ağaoğlu’nun tek adamlık tavrı ise büyük rahatsızlığa neden olurken Olağanüstü kongre ateşinin yanabileceği bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca yönetim içerisinde Kasımpaşa maçında kötü bir sonuç alınması halinde ‘başkan Ahmet Ağaoğlu’nun hocanın arkasında yine durabilecek mi’ söylemleri de ayyuka ulaştı.

Editör: Haber Merkezi