Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yapılacak transferlerle ilgili konuştu: "Defansa oyuncular alacağız. Bu konuda çok yoğun çalışmamız var. Tabii bizim nisan ayının ortasında yönetime gelmemiz çok büyük bir dezavantaj. Oyuncuyu 1 sene izlersiniz, niyetiniz olur. Gerçekten ince eleyip sık dokuyoruz. Maliyet bizim için çok önemli."

25 HAZİRAN'DA GELECEKLER
"Türkiye'de futbolun gündemini oluşturan 5 futbolcu vardı. Talisca gitti, Burak, Yusuf, Okay, Abdülkadir kaldı. 4'ü de bizim oyuncumuz. Son 4 haftadır Türkiye'nin gündemini 4 Trabzonsporlu futbolcu oluşturuyor. Benim takımımım oyuncularının futbolun gündemini oluşturması mutlu ediyor. Onların gitme-kalmalarıyla alakalı da daha önce de belirttim, hepsi tatildeler. 25 Haziran'da sezon açılacak, hep beraber gelecekler."

OKAY CELTA'YA MI ZENİT'E Mİ?
"Okay'a 3-4 hafta önce sözleşmesinden rahatsız olduğunu ifade ettik. Kendisine bir ücret artışıyla 6 milyon euro şartının kaldırılmasını teklif ettik ama görüşmelerden netice alamadık. O madde bu ayın 26'sına kadar geçerli. Celta Vigo ve Zenit kulüplerinin isimleri geçiyor ama bize şu ana kadar yapılmış resmi bir müracaat yok. Zaten resmi olmayan veya birileri üzerinden gelen tekliflere itibar etmiyoruz. Bakalım nasıl neticelenecek.

ABDÜLKADİR İÇİN TEKLİF
Abdülkadir için bize teklif geldi ancak bunu resmi bulmadık. Bizde prensip; bu boyuttaki teklifler kulüpler arasında yapılır. Birilerinin elindeki kağıtla biz ne futbolcu alırız, ne de bir futbolcu satarız. 'Yetki belgesi aldım geldim' öyle bir şey yok. Trabzonspor ciddi bir kurumdur. Bize bu şekilde gelen bütün arkadaşlara bunu güzel bir şekilde anlatmaya çalıştık. Bu tür teklifler varsa kulüpten kulübe gelir. Elde kağıtla dolaşarak futbolcu alıp satılmaz. Biz bu tip şeylere bakmıyoruz."

Editör: Haber Merkezi