Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Hürriyet Gazetesi'nden Adil Demirçubuk'a özel açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman'ın ayrılışı ve transferle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Ahmet Ağaoğlu'nun Hürriyet'e yaptığı açıklamalar:

"ÜNAL HOCA ÇOK ANİ AYRILDI"
"Ünal hoca o kadar ani ayrıldı ki, plan olması mümkün değildi. Kritik bir süreçti, o sırada bir arayışın içine giremezdik. Hüseyin Çimşir'i seçerken şuna dikkat ettik; kurduğumuz yapının sağlam olması gerekiyordu. Baklanın birisi koptuğu zaman dişlinin dönmeye devam etmesi lazım. Şu an Trabzon'un sportif tarafına baktığınız zaman kişiye bağımlılıktan uzak bir yapıya sahip olduğunu görürsünüz."

"NWAKAEME'YE 6 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ"
"Menajerlerinin onu Çin'e gönderme düşüncesi vardı. Ciddi bir bonservis parası karşılığında gönderebilirdik de ama bunu yapmadık. Bonservis için 6 milyon Euro teklif ettiler, kabul etmedik. Oyuncunun maaşında kulübün imkanları doğrultusunda iyileştirme yaptık ve kalmasını sağladık."

"MIKEL'İN DEVAM ETMESİNİ İSTERDİM"
"Trabzonspor'da her oyuncunun ayrılışı beni üzer. Ben Obi Mikel'in devam etmesini isterdim, Sturridge'den de farklı bir performans beklerdim. Sturridge'in ayrılmasından ziyade beklediğimiz performansı ortaya koyamaması beni üzdü. Ortama da pek ayak uyduramadı."

"TRANSFERDE İNGİLTERE'Yİ TAKİP EDİYORUZ"
"Trabzon'da transfer bütün birimlerin ortak çalışması ile yürüyor. Biz transferde İngiltere'yi takip ediyoruz. Premier Lig'den düşen takımlar çok ciddi gelir kaybına uğradıkları için, yüksek para ödedikleri oyuncuları kiralayıp maaşlarından kurtulmak istiyorlar. Bu da bizim gibi kulüpler için avantaj. Ücretin bir bölümünü onlar karşılıyor. Ekuban'da böyle oldu. İlk kiraladığımızda 700 bin Euro'nun yarısını Leeds United verdi."

Editör: Haber Merkezi