Trabzonspor ile Süper Lig'de gol kralı olan ve performansı ile değerini oldukça arttıran Norveçli golcü Alexander Sörloth'un Leipzig ile kesin anlaşmaya vardığı iddiası ortaya atıldı. 

Bordo-mavililer, Crystal Palace ile yaptığı anlaşma doğrultusunda 1 sezon daha kiralık sözleşmesinin bulunduğu Norveçli golcü için 6 milyon euroluk da satın alma opsiyonuna sahip. Maçların yüzde 50'sinde oynaması durumunda devreye girecek bu seçenek sonrasında kontratta 9 milyon euroluk bir de çıkış maddesi olacak. 

SÖRLOTH'U ISRARLA İSTİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 33 yaşındaki teknik direktör Nagelsman yönetiminde yarı finale yükselen Leipzig, Avrupa'da tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Genç teknik direktörün de Sörloth'u çok istediği ve Werner'in boşluğunun Sörloth ile dolacağına inandığı kaydedildi. Leipzig'de Timo Werner, 53 milyon euroya Chelsea'ye satılmış ve Alman ekibi, henüz onun yerine forvet transferi yapmamıştı. Norveç basını da transfer görüşmesinin çok olumlu geçtiğini belirtirken transferin bitme aşamasında olduğunu kaydetti.

Editör: Haber Merkezi