Maalesef Trabzonspor, bana göre önemli bir galibiyeti kaçırmıştır. Yani kısmet balığını.
Eğer sahadan üç puanla ayrılmış olsaydı Trabzonspor, ligin şampiyonlukta en iddialı takımlarından biri olacaktı.
Trabzonspor aslında maça müthiş başlamıştı.Her şey mükemmeldi.
Futbolun içerisinde olan, yapılması gereken her şeyi sahada icra ettiler.
Öncelikle ilk yarıda müthiş performans sergileyen futbolcuları yürekten kutluyorum. Bu yarıda hepsinin hakkını teslim edelim.Ama oyunun ikinci yarısı için maalesef aynı düşüncede değilim.
2-0’ı yakalamışken eğer maçı tutamıyorsan veya skoru bir üstte tıklayamıyorsan o zaman suçlu teknik direktör Ünal Karaman’ı gösteririm.
Skor 2-0 olduktan sonra Trabzonspor baskı yemeye başladı.Hele de Sosa’nın sakatlanmasıyla Beşiktaş adeta Trabzonspor’un sahasına çöktü.
Yav kardeşim burada oyuna müdahale edemiyorsan,burada takımını rahatlatacak bir hamle yapmıyorsan,burada maçı tutmak için değişik bir varyasyon uygulamıyorsan elbette
suçlu Ünal Karaman diyeceğim.

Maç 2-0’a geldikten sonra ben Trabzonspor’un farkı daha arttıracağını,üstelik geliştirecek olduğu kontrataklarla Beşiktaş kalesinde tehlikeli olacağını bekliyordum. İşte burada, Abdülkadir
ve Yusuf’un öne çıkması lazımdı.Ama Abdülkadir saklandı,Yusuf ise aldığı topu ezince, kaybedince Trabzonspor tamamen rakibi Beşiktaş’a teslim oldu.

Yenilen iki golde de hem defansın hem de kaleci Uğurcan’ın hatası vardır.Her şeye rağmen yenemiyorsan yenilme mantığı güzel bir vurgudur ama Trabzonspor, dün akşam Beşiktaş’ı
mağlup etmeliydi. Çünkü sahada galibiyeti getirecek futbol oynarken golleri de bulmuştu. Kaçan iki puana rağmen dediğim gibi bütün oyuncuları kutluyorum.