Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu mutfak pasları kapsamında mutfağa girerek kuru fasulye, pilav, ekmek yaptı. Bordo Mavili kulübün Başkanı ayrıca kıymalı yemeyi de özlediğini ifade etti. 

Ağaoğlu videoda  "Abdülkadir kardeşim pasını aldım, yemekte yeteneğinin olmadığını biliyoruz ama futbolda yeteneğin dünyaya yetiyor.  Yabancıların kendi geneleksel yemekler yaptıklarını gördük Doğan’ın inanılmaz kötü performansı, Uğurcan’ın et sotesi, Serkan’ın yemeklerinde annesinden aldığı destek. Gözlerden kaçmadı. 

Türkün milli yemeği kuru fasulye ve pilav. Gemicilerin vazgeçilmez yemeği… Karantina bitince moloza gidip kıymalı yiyeceğim." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi