Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in "Ligler şimdilik olmak kaydıyla 12 Haziran'da başlayacak" sözleri ardından açıklamalarda bulundu.

TFF TİLKİLİK PEŞİNDE
TFF Başkanı Nihat Özdemir'in tilkilik yaptığını ifade eden Sürmen, "Bir şey diyor fakat kendi konuştuğuna inanıyor mu belli değil. Ama şuna da seviniyorum. Bu ligin oynanamayacağının kendi de farkında. 12 Haziranı işaret ediyor. 12 Hazirana kadar bu pandemi kalkarda, bana bu işi dayatanların emrini gider Sağlık Bakanlığı'na, Bilim Kurulu'na kabul ettirebilir miyim diye tilkilik yapıyor." dedi.

NOKTAYI CUMHURBAŞKANI KOYMALI
Cumhurbaşkanı'nın devreye girmesi gerektiğini açıklayan Sürmen, “İnsanlar karakter sahibi olacak. Karakterini kaybedenler her şeyini kaybeder. Dürüst insanları da çılgına çevirirler. Sonra iş olmayacak yere varır. Bu işe noktasını koyması gereken Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bu iş fazla uzuyor. Fazla insanların psikolojisini bozuyor. İnsanlar evde, ekonomik sıkıntıda, gelecek kaygısı içerisinde" dedi.

TARAFTARIN SİNİR UÇLARIYLA OYNAMASINLAR
Trabzonspor taraftarının sinir uçlarıyla oynayan kesimlere de mesaj gönderen Sürmen, "Trabzonspor taraftarları maç için ölmüş taraftarlardır. Kaç takımda bu kadar şehit var? Takımı için kaç kişi kendini öldürmüştür? Trabzonspor taraftarının sinir uçlarıyla kimse oynamasın. Yeter ! İnsanlar bazen, “Sesiniz niye çıkmıyor” diyor. Ses çıkıyor. Yöneticiler, kurul başkanları, eski başkanlar sesini çıkarıyor. Ama bu işlerin kuralları var. Çerçeve içinde zekanı kullanarak bu işleri yürütürsün. Zeka işi biterse kendileri biter. Şeytanlık kimse yapmasın. Taraftarın sinir uçlarıyla kimse oynamasın. " ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'E SUS DEDİLER
Daha önce ‘ligler oynanmamalı’ diyen Fatih Terim’in susturulduğunu, sesini çıkaramayacağını söyleyen Sürmen, “Fatih Terim’in ilk konuşması dürüst konuşmaydı. Ama ikinci de ona ‘sus’ dediler. Biz batıyoruz dediler. Galatasaray battı. UEFA’dan gelecek olan şampiyonluk parasını alamazsa Galatasaray futbolcu alamaz, elindekileri de satar. 

4 BÜYÜKLERDE EN DOĞRU TAKIMIZ
Bizde ise iyi giden ve Türk futbolunun 3 yılına daha fazla hükmedecek bir Trabzonspor var. Bunu önemseyin. Biz bunu çok şükür başardık. Bir sürü eksiğimiz var ama en doğru yolda yürüyen 4 büyükler içinde biziz. Fatih Terim ise ses çıkaramaz. Biz istesek de konuşamaz; istemesek de konuşamaz. İlk konuştuğuna itibar edeceğiz. Yani bu ligin oynanmaması gerekir yönündeki düşüncesine”
şeklinde konuştu.  

Editör: Haber Merkezi