Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında 21 Aralık'ta oynanacak Bursaspor-Trabzonspor müsabakasının bilet fiyatları açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 21 Aralık Pazar 16.00'da Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri, 15 Aralık Pazartesi 10.00'dan itibaren satışa çıkacak.

Maçın bilet fiyatları, VIP tribünü birinci sıra 250, 2-6'ncı sıra 175, Kapalı A-B-C ve VIP C tribünü 100, Maraton tribünü 30, Kapalı Kale Arkası tribünü 15 ve Açık Kale Arkası tribünü 10, misafir tribünü ise 13 lira olarak belirlendi.

Biletler, Atatürk Stadı passolig ana bilet gişesi, "www.passo.com.tr" internet sitesi, aktif ve N'Kolay satış noktaları, Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otoparkı'ndan satılacak.

Açıklamada, ayrıca Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince misafir tribün biletlerinin sadece Trabzonspor Passolig kartlarına yapılacağı, TFF Passolig kartları ile diğer takımlara ait Passolig kartlarına bilet satışı yapılmayacağı kaydedildi.

Engelli taraftarlar ve refakatçileri için ayrılan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesinin de 19 Aralık Cuma 10.00'da başlayarak, müsabaka günü 12.00 itibarıyla son bulacağı da belirtildi. Engelli vatandaşların Passolig kartı ve engelli kartları ile refakatçilerinin ise Passolig kartları ve kimlikleri ile Atatürk Stadyumu ana bilet gişelerine başvurmalarının gerektiği duyuruldu.
Editör: Haber Merkezi