SONNOKTA SERVET ÖZKARA - Rıza Çalımbay’la yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisiyle yeni bir ivme kazanarak umutlanan Trabzonspor, ardından alınan 5 beraberlikle kaybettiği puanlar yüzünden rakiplerin kayıplaryaşadığı haftaları değerlendiremeyerek zirvenin uzağına düştü.

Hemen her kritik virajı galibiyetle dönemeyerek ayağına gelen fırsatları heba eden Bordo- Mavililer’in eline yeni bir fırsat daha geçti. Eğer Trabzonspor yarın sahasında oynayacağı maçta Başakşehir’i mağlup edebilirse, son kez önemli bir fırsat daha yakalayacak.

Bu maçın kazınılmasıyla lig ikincisi Başakşehir’le arasındaki farkı 7’ye düşürecek olan Trabzonspor, ardından Alanya deplasmanını da kayıpsız atlatabilirse, Medical Park’ta ağırlayacağı Beşiktaş karşısına en az zirvedeki rakipleri kadar iddialı çıkma şansını yakalayacak.

Eğer bu maç da kaybedilirse giden sadece 3 puan olmayacak. Bu durumda zirve iddiasını tamamen yitirecek olan Fırtına’nın Avrupa Kupalarına katılma şansı da mucizelere kalacak. Ve de Göztepe ve G.Birliği maçlarında yükselen istifa sesleri daha da artarak yönetim ile Rıza Hoca’yı da sıkıntılı günlerle baş başa bırakacak

Editör: Haber Merkezi