Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Trabzon Şubesi’nin (TFFHGD) önceki gün yaptığı sezon açılışına TFF Temsilciler Kurulu Başkanı ve TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın davet edilmesi ve davete icabet etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trabzonspor Affetmezler Taraftarlar Grubu lideri Paşa Erbaş, “Fenerbahçeli olan ve her yerde Fenerbahçe’nin amigoluğunu yapan Abdurrahman Arıcı neden bu açılışa çağrılmıştır? Başka isim mi yoktu? Ya da çağırmasanız ne olurdu?” diye tepkisini dile getirdi.

Erbaş, Arıcı’yı bu açılışa MHK Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Güdü ile TFFHGD Trabzon Şube Başkanı İsmail Köse’nin çağırdığını söyleyerek, “Kendilerini kınıyorum. Arıcı’nın kızının sosyal medya hesaplarında rakip takımlara yaptığı küfürler hala kayıtlarda. Bu adam bir de çıkmış Akyazı Stadı’nın yapılmasında benim de katmım var diyor. Köse de katılımından dolayı kendisine teşekkür ediyor. Sizlere yazıklar olsun. Bu kişi Trabzonspor düşmanı ve siz ona bir de açılışta söz hakkı verdiniz. Eski hakem Muhammet Başkan’ın ayağını bu isim kaydırmadı mı? Ne çabuk unuttunuz bunları?” dedi.

Editör: Haber Merkezi