İkinci yarı hazıklıklarına Antalya Belek’te devam eden Trabzonspor’da yıldız oyuncu Burak Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı

Gomis’in ‘Şampiyonluk yarışında Trabzonspor’u görmüyorum’ yönünde yaptığı bir açıklamayla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Burak Yılmaz, "Gomis neden öyle düşündü bilmiyorum. Ama görüşüne saygı duymak lazım. Gol krallığının yarışının önemli olmadığını ama şampiyonun kim olduğunu söylemiş bence. Ama futbol bu. Önce oynayacaksın sonra duruma bakacaksın. Fatih Terim’in etkisi tabii ki de çok büyük. Türkiye Ligi kolay bir lig değil bir de ikinci devreler asla kolay değil. Belki ileri görüşlü bir arkadaşımızdır. Bakıp göreceğiz" dedi.

Salı günü oynanacak olan Konyaspor maçında taraftarların stadı dolduracaklarını da söyleyen Burak Yılmaz, "Sonuç ne olursa olsun bizi destekleyeceklerini biliyorum. Kendilerini bekliyoruz. Turu geçmek istiyoruz. Konyaspor çok iyi bir takım. Çok değerli bir hocaları var ve iyi bir camia. O gün taraftarımıza çok ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi