Galatasaray Transfer gündeminde yer alan ve Barcelona'da bu sezon forma şansı bulamayan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, geçtiğimiz günlerde milli futbolcunun Barcelona'dan ayrılacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz instagram hesabından yaptığı Arda Turan paylaşımı ise kafalarda soru işareti bıraktı.  

Galatasaray'ın sezon başından bu yana transfer gündeminde yer alan Arda Turan'ın yakın arkadaşı Burak Yılmaz'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Trabzonsporlu futbolcu Burak, instagram story'den Arda Turan'ın fotoğrafının altına "Geliyor..." mesajını paylaştı. Burak Yılmaz'ın bu paylaşımı da kamuoyunda kısa süre içerisinde Arda Turan'ın Ocak ayında Türkiye'ye döneceği mesajı uyandırdı.  

Barcelona'da bu sezon forma şansı bulamayan Arda Turan'ın geleceği belli oldu. Menajer Ahmet Bulut, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada Arda'nın Ocak ayında ayrılacağını açıkladı.  

"GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEDİM." 
Ahmet Bulut yaptığı açıklamada, "Arda Turan transfer olacak. Ancak kulüp belli değil. 3-4 tane görüştüğümüz kulüp var. 15 gün sonra belli olacak. Galatasaray ile görüşmem olmadı. İngiltere, İspanya ve İtalya'dan görüştüğümüz kulüpler var. 15 gün sonra karar vereceğiz. 2 tane opsiyonumuz var. Ya kiralık olacak, ya da satılacak Arda." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi