Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Okay Yokuşlu'nun sözleşmesini uzatmak için İstanbul'da menajeri Batur Altıparmak'la yaptığı görüşmede Selçuk İnan isminin masaya gelmesi camiayı adeta ikiye böldü. Bir grup Trabzonspor taraftarı, "Mehmet Ekici neyse Selçuk İnan da odur" diye eski oyuncularının dönüşünün yolunu kapadı. Diğer grup ise, "2010-11 sezonun kahramanı Selçuk'tur. Her insan hata yapar" diyerek tecrübeli futbolcunun dönüşüne yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'ın Selçuk'un maliyetinden kurtulmak istemesi, Trabzonspor'un bonservissiz olarak bu transferi yapma ihtimali Selçuk ile Yanal'ın yakın dostlukları, Selçuk'un camiayı iyi tanıması avantaj olarak görülüyor.

Selçuk İnan'ı gündeme bu sözler getirdi

Selçuk İnan'ın adının sezon başından sonra ikinci kez gündeme gelmesinde Burak Yılmaz'ın da pay sahibi olduğu bildirildi. Sezon sonunda Trabzonspor'a dönmeye hazırlanan Burak'ın, Başkan Muharrem Usta'yla yaptığı görüşmede en yakın dostu olan Selçuk İnan'ın da Trabzonspor'a dönmek istediğini söylediği iddia edildi. Burak'ın Başkan'a, Trabzon taraftarının kendisi gibi Selçuk'a da kızgınlığının kısa süreceğini, oynayacağı futbolla Selçuk'un kendini affettirmesinin uzun zaman almayacağını anlattığı ileri sürüldü.

Editör: Haber Merkezi