Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku yaşanıyor. Karadeniz ekibinin golcü oyuncusu ve takım kaptanlarından Burak, Bordo-Mavili kulüpten alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. 31 Ağustos'ta sona eren transfer döneminin hemen ardından ilk iş günü soluğu TFF'de aldığı belirtilen Burak’ın bu hareketi ekonomik olarak zor günler geçiren Trabzonspor yönetimini şok ederken camiada ise tepkiyle karşılandı.

BEŞİKTAŞ'A GİDEMEYİNCE...
Burak geçen sezon ve bu sezondan toplam 800 bin Euro'nun yanı sıra bu sezon alınan 7 puana karşılık olarak 70 Bin Euro’da prim alacağını tahsil etmek için TFF'ye müracaat etti. 870 bin Euro alacağı için bu yolu tercih eden Burak'ın Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesi sonrası TFF'ye başvurması ise dikkat çekti. Burak'ın Beşiktaş'a gitmek için can attığı hatta görüşmeleri kendisinin yürüttüğü öğrenilirken yönetimin transferi onay vermemesi sonrası bu kararı aldığı kaydedildi.

YAKIŞMADI
Burak Yılmaz'ın alacaklarından ötürü TFF'ye başvurması eleştirildi. Bordo-Mavili kulübe yaptığı katkıları unutulmayan, attığı golleri akıllarda kalan Burak'ın Beşiktaş'a gidemediği için bu hareketi yaptığı ileri sürüldü. Ayrıca golcü oyuncunun forvete Nwakaeme ile Ekuban'ın transferinin gerçekleşmesine tepki gösterdiği belirlendi. Geçtiğimiz hafta 'sakatım' diyerek idmanlara çıkmayan Burak'ın her hangi bir sakatlığının bulunmadığı da ileri sürüldü. Daha önce yabancı oyuncuların alacaklarından ötürü bu yolu tercih etmesi eleştirilirken Burak gibi deneyimli ve camia tarafından sevilen, hatta takım kaptanı olan bir ismin bu davranışı adeta hayal kırıklığı oluşturdu.

Editör: Haber Merkezi