Forvet transferi konusunda uzun süredir çalışmalarını sürdüren ve gündeminde birçok oyuncu bulunduran Trabzonspor’da Daniel Sturridge aşkı yeniden alevlendi. Bir süredir İngiliz devi Everton’da mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Senegalli forvet Oumar Niasse ile temaslarda bulunan Bordo-Mavililer’in İngiltere’de kulüp bulamayan eski gözağrısı Daniel Sturridge ile yeniden görüştüğü belirlendi.

ANNESİ GELİYOR
Daha önce İngiltere dışında hiç oynamadığı için endişeli olduğu gerekçesiyle Trabzonspor’un teklifini kabul etmeyen Sturridge’nin Trabzon’a davet edildiği kaydedildi. Sturridge’nin endişelerinin giderilmesi için böyle bir teklifte bulunan Bordo-Mavililer’in olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Ancak oyuncunun kendisi yerine menajerliğini yapan annesini Trabzon’a göndererek izlenimlerde bulunmasını istediği ifade edildi.

NİASSE BEKLEMEDE
Menajerinin Trabzon ve Trabzonspor hakkında yapacağı gözlemlerin yanı sıra yöneticiler ve Teknik Direktör Ünal Karaman ile görüşme yapacağı ve son kararını vereceği belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor’a Sturridge için Fenerbahçe ve Atalanta’nın da devreye girdiği öğrenilirken İngiliz basını önceliğin Trabzonspor’da olduğunu yazdı. Sturridge gelişmesinin yaşandığı Trabzonspor’da Oumar Niasse transferi ise beklemeye alındı

Editör: Haber Merkezi