Trabzonspor’un konuğu Aytemiz Alanyaspor’a 3-0 öne geçtikten sonra 4-3 mağlup olduğu müsabakada Trabzonspor taraftarları tarihi bir şok yaşarken taraftarlar hem statta Ersun Yanal’a tepki vardı.

Yanal maçtan sonra, “Uzun süre böyle bir maç daha yaşanması çok zor. İlk yarının sonuna kadar bakınca 5-6 golün olabileceği bir maç. İkinci yarıda bir anda farklı bir kimlik ve karakter içine büründük. Koordinasyon ve oyun kimliği eksikliğimiz maçı bu hale getirdi. Ben de kariyerimde ilk defa böyle bir maç yaşıyorum. Bu konuda çok deneyimli sayılmam” dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Bu hepimizin kariyieri açısından ders çıkarılacak bir sonuç” derken, “Reaksiyon veriş şeklimiz ve oyundan kopuşumuzla gereken soncu alamadık. ‘Bu şakaya gelecek oyun değil cezayı keserler’ dememize rağmen bir şey yapamadık. Çok az koştuk bu maçta. Bugünkü sonuç bizim gibi bir kadronun kalitesine yakışmadı” dedi.

Devre arasında oyundan çıkan kaleci Esteban’la ilgili, “Esteban başının dönüp fenalaştığını söyledi” ifadelerini kullanan Yanal tepkilerle ilgili ise “Futbol içinde seyirci tepkilerini konuşmam doğru olmaz. Benim takımla ve oyuncularla yaptığım iletişim önemli” sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi