Spor Toto Süper Lig'e verilen milli aranın ardından Trabzonspor ile Akhisarspor karşı karşıya geldiler. Bu mücadelenin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal yaptığı açıklamada; "Bu sonucun Trabzonspor'a uygun değil. Bir hafta önce Beşiktaş'a karşı oynadığımız oyun, daha önceki maçlar... Biz büyük takımız. Futbolun kuralları var. Yeni kurulan bir takım, takım olmaya çalışan bir takım ama saha içerisindeki bu dağınıklığı düzeltmek gerekiyor. Bunun adına ne gerekiyorsa yapması gerekeni masaya yatırıp yapmak gerekiyor.

Yönetimle birbirimize olan güvende en ufak sorun yok. Yönetimle oturup durumu masaya yatırmayı konuştuk. Yarın oturup konuşuruz. Trabzonspor için alınması kararı oturup alırız. Sorunu diyalogla çözeceğimizi düşünüyorum.

Trabzonspor 33-34 senedir şampiyonluk yaşamıyor. Gerginlik üst düzeyde. Bu süreçte 43 teknik direktör gelip gitmiş. Aynı şekilde oyuncular gelip gitmiş. Hemen sonuç almak oldukça maliyetlidir. Trabzonspor'un çok değerli oyuncuları var. Takım olmak gibi bir süreç de kısa sürede tamamlanacak. Hazır olmayan oyuncular var. Oldukça fazla zorluklar çekilen bir kadro. Ben bunun zamana yayılıp doğru şeyler yapılınca iyi sonuçlar alınacağını düşünüyorum."

Editör: Haber Merkezi