SONNOKTA ÖZEL HABER / ENES AYDIN - Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Oyuna iyi başlayan Bordo-Mavililer, üst üste bulduğu goller sonrası skoru 3-0 a getirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Alanyasporlu Vagner Love tek başına yarattığı pozisyon ile farkı 2 ye düşüren golü kaydetti. Sağ çaprazdan topu vuran Vagner Love'ın şutu kaleci Esteban Alvarado'nun bacak arasından ağlarla buluştu. Bu golde Esteban'ın büyük hatası vardı.

Soyunma odası koridorunda Trabzonsporlu Slovak oyuncu Durica'nın Esteban'a çıkıştığı ve 'böyle bir golü nasıl yersin' şeklinde tepki gösterdiği iddia edildi. Durica'nın yanı sıra diğer futbolcuların da Esteban'ı zorladığı dile getirildi

Yaşandığı iddia edilen tartışmalar sonrası Kostarikalı kalecisinin soyunma odasında aşırı öfkeli olduğu ve sinirini oradaki eşyalardan çıkardığı belirtildi. Sonrasında ise oyundan alınan Esteban'ın yerine Uğurcan Çakır görev aldı.

Öte yandan karşılaşma sonrası teknik adam Ersun Yanal, Esteban ile ilgili kendini iyi hissetmediğinden ötürü oyuna devam edemediğini ifade etmişti.

BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Editör: Haber Merkezi