Trabzonspor yıkıldı... Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 22 yıllık galibiyet hasretini sona erdirmek için sahada yer alan Bordo-Mavililer bu amacına çok yaklaşmasına rağmen kalesinde gördüğü son saniye golüyle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan Trabzonspor henüz 1. dakikada Rodallega ile önemli bir fırsattan yararlanamadı. 12. dakikada Yusuf’un pasında ceza alanı içinde topa buluşan Rodallega’nın sert şutu Skrtel’e çarpıp yan direğin içinden oyun alanına geri döndü.

BOŞ KALEYE ATAMADIK
16. dakikada Trabzonspor aradığı golü buldu. Bu dakikada Abdülkadir Ömür’ün savunma arkasına aşırtmayla gönderdiği akıl dolu pasla ceza alanı içinde topla buluşan Yusuf’un sol ayağıyla bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0. 26. dakikada Uğurcan kalesini gole kapattı. 40. dakikada Yusuf Yazıcı topu boş kale yerine auta gönderince Trabzonspor mutlak bir golden oldu. İlk yarı da Bordo-Mavililer’in 1-0 üstünlüğü altında tamamlandı.

NELER KAÇTI NELER
61. dakikada Valbuena’nın sert şutu direkten oyun alanına döndü. 71. dakikada Sadık ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce Fenerbahçe sahada 10 kişi kaldı. 80. dakikada bu kez Nwakaeme kafayla topu boş kale yerine auta gönderdi. 83’te Eljif’in 87’de Hasan Ali’nin şutlarında Uğurcan kalesinde devleşti. 90’da Dirar, Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı. 90+6. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Valbuena’nın arka direğe gönderdiği top savunmanın büyük hatasıyla filelerle buluştu. Maç 1-1 bitti.

Editör: Haber Merkezi