SONNOKTA ÖZEL HABER - Trabzonspor kulübünün FIFA’dan beklediği haber nihayet geldi. Ama müjde bekleyen Bordo-Mavililer gelen haberle şok oldu.

Futbolun patronu Bordo-Mavili kulübe 1 dönem transfer yasağı verirken gelecek dönemler için de uyarıda bulunduğu kaydedildi.

TEHLİKE KAPIDA
FIFA’nın geçmişten gelen sorunların çözülmediği için bu kararı aldığı öğrenilirken sorunların devam etmesi halinde gelecek sezon için de transfer yasağının gündemde olabileceği ayrıca bunun puan silmeye kadar gidebileceği şeklinde kulübe yazı gönderdiği belirtildi. 

Trabzonspor’da kampın son gününde Antalya’ya giden Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’ın bu durumu teknik direktör Ünal Karaman ile de paylaştığı ve bu doğrultuda yeni bir yol haritası çizildiği öğrenildi.

GERİ ÇAĞIRILMIŞTI AMA...
Trabzonspor’un 1461 Trabzon’dan kampa götürdüğü oyuncuları ve sezon başı kiralık olarak Kırklarelispor’a verip devre arasında geri çağırdığı Abdurrahim Dursun’u da kadrosuna katamayacak.

Teknik Direktör Karaman da bu doğrultuda önceki akşam U21 takımından 4 oyuncuyu kulübe çağırmış ve kendilerine A takımla idmanlara çıkacakları tebliğ edilmişti. 

Editör: Haber Merkezi