Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Bordo-Mavili ekibin, Spartak Moskova'da forma giyen Lorenzo Melgarejo için harekete geçtiği belirtildi.

Bu sezon 12 lig maçında forma giyen ve 1 gol atan oyuncu son 5 sezondur Rus temsilcisinin formasını giyiyordu. Rus ekibiyle sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcu artık farklı bir ligde oynamak istediğini açıkladı.

2013 yılında Benfica'dan Rus ekibi Kuban Krasnodar'a 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan sol kanat oyuncusu, 2016'da 4.5 milyon Euro'ya S.Moskova'ya transfer olmuştu.

Toplam 7 senedir Rusya'da bulunan deneyimli futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "7 yıldır Rusya'dayım ve şimdi başka bir Lig'e gitmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Valle ve Benzharki de gündemde
Sol kanat için son olarak Paraguaylı Lorenzo Melgarejo'yu gündemine alan Bordo-mavililer, bu mevkii için ayrıca Deportivo La Coruna ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Borja Valle ve Zamalek forması giyen Achraf Bencharki için de çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi