Trabzonspor’da Gençlerbirliği beraberliği sonrası maçın hakemi Mete Kalkavan’a camia olarak büyük tepki gösterilirken Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, “Çalınmayan düdüklerle Trabzon'un hakkını çalma dönemi bitmiş, Trabzon'un hakkını söke söke alma dönemi başlamıştır. Bundan sonra herkes haddini ve yerini bilsin!” şeklinde sert bir bildiri yayımlamıştı.

Trabzonspor kulübü TFF ve MHK’ye adeta meydan okurken kulüp içinde de bazı sorunların yaşandığı ileri sürüldü. Bordo-Mavili yönetimin özellikle Teknik Direktör Ünal Karaman’ın hareketleri ve söylemleri nedeniyle rahatsızlık duyduğu, bu doğrultuda kendisini Gençlerbirliği maçı sonrası sorguya çektiği belirtildi.

2-2 sonuçlanan karşılaşmanın ardından, kötü bir yönetim sergileyen hakem Mete Kalkavan’ı tebrik eden Karaman, maç sonu yaptığı basın toplantısında yenilen ikinci golden önce Sturridge’ye yapılan hareketin faul olduğunu “fakat hakemin tercih hakkına saygı duymak zorundayız” demişti.

Karaman’ı bu ifadeleri sonrası görüşme odasına alan yönetim, “Hakemi neden tebrik etmeye gittin ve hakemi eleştirmek istemiyorum ne demek?” sorularınının yanı sıra “Kadro derinliği anlamında baktığımızda ben birçok şeyi farklı noktalarda değerlendiremiyorum, konuşamıyorum. Takım mühendisliği çok farklı bir şey. Ben daha önce de transferin hiçbir bölümde olmadığımı ifade ettim” diyen deneyimli teknik adama “Hangi transferler senin bilgin dışında?” sorusunu yönelttiği kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi